Alfa Romeo

Bekijk hieronder de Alfa Romeo’s die wij in onze collectie momenteel te koop hebben staan of in het verleden gehad hebben.

VERKOCHT
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 V6

Alfa Romeo 156 GTA 3.2 V6

De Alfa Romeo 156 GTA staat uiteraard bekend om zijn performance, en is met zijn 250 pk en heerlijke wegligging nog altijd een droom om te rijden!

Bouwjaar: 2002
Kilometerstand: 133.579

VERKOCHT
Alfa Romeo 147 GTA 3.2 V6

Alfa Romeo 147 GTA 3.2 V6

Een citaat van Jerremy Clarkson uit TopGear Nederland:
“Ferrari throttle? Forget it.. When you stamp on the accelerator it’s like you’ve hit the Millennium Falcon’s hyperdrive”

Bouwjaar: 2006
Kilometerstand: 87.763

Waarom een Alfa Romeo?

Alfa Romeo staat bekend om het combineren van vlotte performance en strak design. Alfa Romeo heeft een rijke geschiedenis in de racerij en heeft daardoor zijn plek als legendarisch automerk zeker verdient. Het merk heeft door de jaren heen iconische modellen geproduceerd die stuk voor stuk voor verschillende redenen geliefd zijn door autoliefhebbers wereldwijd. Alfa Romeo staat misschien bekent om zijn legendarische sportwagens, maar het merk produceert ook gezinsauto’s, coupes en cabriolets met een sportief karakter. Alfa Romeo zorgt ervoor dat Volgens autojournalist Jeremy Clarkson ben je geen echte autoliefhebber zonder ooit een Alfa Romeo in je bezit gehad te hebben!

Alfa Romeo Import Japan

Alfa Romeo’s zijn interessant om te importeren vanuit Japan. Auto’s vanuit Japan hebben vaak minder kilometers op de teller dan dezelfde modellen op de Europese automarkt. Ook zijn auto’s in Japan vaak in een kwalitatief betere staat voor hun leeftijd in vergelijking met auto’s op de Europese markt.

Interesse in import vanuit Japan?

Heeft u zelf interesse een auto vanuit Japan te importeren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.