Fiat

Bekijk hieronder de Fiats die wij in onze collectie momenteel te koop hebben staan of in het verleden gehad hebben.

VERKOCHT
Fiat Barchetta 1.8 16V

Fiat Barchetta 1.8 16V

Ook wel de Italiaanse MX-5 genoemd; Iedereen is al snel gecharmeerd van deze sportief uitziende Italiaan en zijn befaamde wegligging.

Bouwjaar: 1997
Kilometerstand: 146.184

Waarom een Fiat?

Fiat is de grootste autoproducent van Italië, en heeft een geschiedenis dat al meer als 100 jaar overbrugt. Fiat heeft door de jaren heen vele andere Italiaanse automerken onder zijn vleugels genomen, en is de reden dat velen van deze merken nog steeds succesvol auto’s produceren. Fiat staat bekend als een van de meest innovatieve automerken, met veel uitvindingen die tot op het heden in auto’s gebruikt worden. Fiat staat vooral bekend om de focus op praktische gemakken en innovatie design, maar door de jaren heen heeft het merk onder de Abarth-naam vele legendarische sportieve modellen uitgebracht die een cult status bereikt hebben. Fiat staat bekend om zijn contributies in de motorsport, waaronder een jarenlange actieve rol in rally.

Auto import Japan

In vele gevallen is het interessant om auto’s te importeren vanuit Japan. Auto’s vanuit Japan hebben vaak minder kilometers op de teller en zijn in het algemeen in betere conditie voor hun leeftijd dan dezelfde modellen op de Europese automarkt.

Interesse in import vanuit Japan?

Heeft u zelf interesse een auto vanuit Japan te importeren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.