Subaru Impreza WRX

Over FDT Sportscars

LET OP: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona-virus. Zo houden wij minimaal 1.5 meter afstand tot u. Het wordt aangeraden om een afspraak te maken, dan houden wij de tijd en ruimte voor u vrij. U kunt op zaterdag ook vrij inlopen. Op locatie kunnen verdere maatregelen toegepast worden, volg s.v.p. de instructies ter plekke nauwgezet op. Wij voorkomen dat teveel personen op de locatie tegelijk aanwezig zijn. Alvast bedankt voor uw begrip!

FDT Sportscars B.V. (afgekort FDTS) is ontstaan uit passie voor auto’s en het verlangen om hier iets ondernemend mee te gaan doen. Ondertussen zijn wij uw one-stop-shop en importeur voor auto’s uit (voornamelijk) Japan en alle bijkomende zaken (kentekenregistratie, Zoekopdrachten, etc.). We leveren communicatie vooraf, tijdens het kooptraject en aftersales zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden en focussen op kwaliteit.

FDTS heeft slechts een beperkt winstoogmerk; de focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Onze doelstelling is niet het grootste marktaandeel of de meeste winst maar de meest tevreden klanten en meeste plezier met hen. De jonge ondernemers achter dit bedrijf exploiteren deze als ‘zakelijke hobby’ en worden daarbij ondersteund door een groep enthousiastelingen. U kunt in contact met ons te maken hebben met Steven, Wouter(Budget OffroadNL, uw leverancier voor 4×4 onderdelen), Rogier, Jerremy of Alexander. We zijn uiteraard ingeschreven in de Kamer van Koophandel (nr. 72421541), volledig verzekerd tegen alle risico’s en professioneel uitgerust. We zijn op afspraak voor u geopend, en (buiten COVID-19 om) op zaterdag kunt u vrij inlopen op De Steiger 101A-K te Almere. 

Historie

Van hobby naar bedrijfsmatig, vanuit gedeelde passie. Het echte auto-avontuur begon voor de ondernemers achter FDTS met een Franse (Simca Talbot) Matra Murena (2005) en twee Japanners, een Toyota MR2 turbo (2010) en een Toyota Supra MK4 (2009). In 2011 kwam de Supra, na ombouw naar Single Turbo, stil te staan door omstandigheden. In september 2013 huurde men een droge loods in Almere die in 3 maanden, met hulp van veel vrienden en familie, werd omgebouwd naar een volledig ingerichte werkplaats. Na het halen van een donor-Supra in Engeland is aldaar de Supra MK4 weer tot leven gebracht en de hobby verder voortgezet. De werkplaats werd ook het hart van ons auto racerij team, FullLock Drift Team. In de afgelopen jaren, vanuit die hobby, hebben heel wat projecten de revue gepasseerd: van het halen van (o.a.) BMW’s (E30, E34) met V8 uit Engeland, opbouwen van circuit auto’s en 4×4’s tot aan campers, boten, motoren en jetski’s: eigenlijk alles met een verbrandingsmotor hebben wij passie voor. Door de jaren heen is een rijk netwerk van specialisten in de automotive branche ontstaan, wat wij samen met de vergaarde kennis en ervaring omtrent import van auto’s, nu verder voor u inzetten in FDT Sportscars B.V. (oprichting in 2018).